آببندی پنجره دوجداره مقدار

در دهههای اخیر، با پیشرفت فناوری ساختمانی، استفاده از پنجرههای دوجداره بهعنوان یکی از راهکارهای افزایش کارایی انرژی و کاهش هزینهها در ساختمانها بیشتر شده است . هر روزه نیز شاهد ارتقا کیفیت پنجرههای دوجداره هستیم .اما یکی از چالشهایی که در استفاده از این نوع پنجرهها وجود دارد، مسئله آببندی مناسب آنها است. در این مقاله به اهمیت آببندی پنجره دوجداره و روشهای مختلف اجرای آن خواهیم پرداخت.
اهمیت آببندی پنجره دوجداره:
۱-کاهش انتقال حرارت و صدا:
شاید تعجب کنید؛ ولی آببند بودن پنجره دوجداره تأثیر مستقیم روی کاهش انتقال حرارت و حتی کاهش صدای مزاحم دارد. آببند بودن پنجره یعنی تمام درزها و منافذی که فضای داخل ساختمان با بیرون مرتبط میکند بسته و پر شده باشد.
بهعنوانمثال جایی که پنجره به دیواره متصل میشود بایستی با فومهای پرکننده و چسب سیلیکون پر و درزگیری شود.پیشنهاد می شود در درزگیری پنجره های دوجداره از متریال خوب و با کیفیت استفاده شود.این امر علاوه بر آببند شدن پنجره از تبادل گرما و سرما جلوگیری به عمل میآید. صدای مزاحم نیز راهی برای ورود به فضای داخل ساختمان را ندارد.
۲-کاهش مصرف انرژی:
آببند بودن پنجره دوجداره بخشی از عایقبندی پنجره است. یعنی پس از نصب پنجره، نصاب پنجره بایستی پنجره را از لحاظ عایق بودن در برابر نفوذ آب، گرما و سرما و صدا چک کند.
با استفاده از پنجرههای دوجداره استاندارد، حرارت درون ساختمان بهراحتی از دست نمیرود. نیاز به استفاده از دستگاههای گرمایش و سرمایش کمتر میشود و در نتیجه باعث کاهش مصرف انرژی و هزینههای مربوطه میگردد.
۳-جلوگیری از نفوذ و تجمع آب در قسمت بازشو پنجره:
با آببندی مناسب پنجرههای دوجداره، از نفوذ آب به قسمت شیارها بازشو پنجره جلوگیری به عمل میآید. اگر آب در این قسمتها جمع و راهی برای خروج نداشته باشد به داخل ساختمان نفوذ کند و منجر به خرابی دیوارهای اطراف پنجره و آسیب به سطح داخلی پنجرهها شود. البته در طراحیهای جدید برای مهار نفوذ آب از پنجره دوجداره در قسمت بازشو پنجره، شیارهای تخلیه آب برای مواقع ضروری تعبیه میشود که آب بهراحتی خارج و مانع از تخریب گردد .
روشهای آببندی پنجرههای دوجداره:
۱-استفاده از مواد آببندی مخصوص:
برای آببندی پنجرههای دوجداره میتوان از مواد آببندی مخصوصی مانند چسب سیلیکون، پلییورتان و… استفاده کرد که بهراحتی میتوانند فضای خالی مانند درزهای پنجره را در برابر نفوذ آب پر کنند.
۲-نوارهای گسکت و آببند:
نوارهای آببند و گسکت ها که اغلب از موادی سیلیکونی ساخته میشوند، میتواند بهخوبی فضای میانی پنجره را در برابر نفوذ آب محافظت کند. این نوارها ممکن است در درازمدت پوسیده و از بین بروند و آب به داخل ساختمان نفوذ کند.تعویض لاستیک پنجره های دوجداره که پوسیده و از بین رفته اند کمک بسیار زیادی به عایق بندی پنجره دوجداره می کند.همچنین سالم بود نوارهای گسکت اهمیت بسیاری در عملکرد مطلوب پنجرههای دوجداره دارد.
۳-شیار آبچکان:
برخی از پنجرههای دوجداره دارای شیارهای آبچکان در قسمت بازشو پنجره جهت هدایت آب باران به خارج از ساختمان هستند. نبود این شیارها در درازمدت باعث نفوذ آب به زیر پنجره و ایجاد نم و رطوبت در دیوارها میشود. اگر در اطراف پنجره نم یا بوی رطوبت احساس میکنید حتماً از وجود شیار آبچکان اطمینان حاصل کنید.
باتوجهبه مزایای بسیاری که پنجرههای دوجداره ارائه میدهند، آببندی مناسب آنها امری حیاتی است تا از خرابی و آسیب به ساختمان جلوگیری شود و کارایی انرژی ساختمان به حداکثر برسد.
به کمک روشهای مختلف آببندی، میتوان به طور مؤثری از این پتانسیل استفاده کرد و لذا این موضوع باید بهعنوان یک اولویت در طراحی و ساختمانسازی در نظر گرفته شود.
پیشنهاد میشود درصورتیکه از عایق بودن پنجرههای خود اطمینان ندارید، از بازدید و مشاوره رایگان همکاران ما در مجموعه وینیفیکس جهت بررسی و چککردن کامل عایقبندی پنجرهها استفاده نمایید
نقد و بررسی
آببندی پنجره دوجداره
یکی از چالشهایی که در استفاده از این نوع پنجرهها وجود دارد، مسئله آببندی مناسب آنها است
مثبت
- جلوگیری از نفوذ و تجمع آب در قسمت بازشو پنجره
- کاهش مصرف انرژی
- کاهش انتقال حرارت و صدا
تفکیک نقد و بررسی
-
جلوگیری از نفوذ و تجمع آب در قسمت بازشو پنجره
0%
-
کاهش مصرف انرژی
0%
-
کاهش انتقال حرارت و صدا
0%
آببندی پنجره دوجداره مقدار
ما اطلاعات را از بسیاری از فروشگاه ها با بهترین قیمت در دسترس جمع می کنیم